Sundhed

Justerbare håndvægte: nem træning hjemmefra

Justerbare håndvægte til hjemmetræningen

Dette er en sponsoreret artikel.

I de seneste år med flere og flere arbejdspladser, der tilbyder remote arbejde, er der også sket en stigning af interessen for at træne hjemmefra.

Kan du ikke lide at tage i fitnesscenter, ikke har tiden til det eller af andre årsager og hellere vil træne hjemme, er det hurtigt og nemt at komme i gang. Det behøver ikke nødvendigvis være det helt vilde udstyr eller kræve meget plads – faktisk kan du komme rigtig langt med blot et sæt håndvægte.

Træn hele kroppen med håndvægte

Det er nemt at gennemføre et program, hvor du kommer igennem en række øvelser, der træner hele din krop. Det eneste træningsudstyr du skal bruge er nogle håndvægte. Selvfølgelig skal du have nogle, som er tunge nok, til at det giver modstand i din træning.

Har du råd og plads til det, kan du godt investere i flere håndvægte, der gradvist stiger i kilo. Vil du derimod gerne slippe for at have en masse håndvægte liggende, kan du investere i et par justerbare håndvægte, hvor du lynhurtigt kan ændre i belastningen.

Full-body træning med justerbare håndvægte

Med et sæt justerbare håndvægte kan du lave mange forskellige slags øvelser, der dækker alle muskelgrupper. Det tager ganske få sekunder at skifte belastningen til et højere niveau, så du kan lave squats, lunges, dødløft osv.

Du kan med fordel også investere i en træningsbænk, som vil gøre det lettere for dig at udøve for eksempel bænkpres og andre siddende øvelser.

Træning med håndvægte er for alle

Uanset om du er begynder eller har trænet i flere år, så kan du sagtens få gavn og blive stærkere ved at træne med håndvægte.

Du kan selvfølgelig også træne uden vægte og blot bruge din egen kropsvægt, men justerbare håndvægte giver dig flere muligheder og varierende træning, da du kan presse dig selv på flere måder.